Er det nu også så smart at lave et nytårsforsæt?

En aftale eller et løfte til sig selv er vel i og for sig en udmærket ting. Men i JANUAR!?! Den måned på året, hvor de fleste af os mest har lyst til at gå i hi og spise kage under en varm dyne. Det er altså op ad bakke. Istedet for at lave store forkromede og vidt udbredte løfter og planer, så gør det godt for dig selv. Lov dig selv, at du vil komme godt gennem januar, du vil være god ved dig selv og lytte til det budskab den kolde måned bringer (ikke det der med burger, chips, chokolade og kage, for det hvisker januars kulde også om), men det budskab, der hedder: gear ned, vedligehold og pas på dig selv. Spis ordentlig mad (ordentlig mad, er mad, din krop kan bruge til noget. Sukker, wienerbrød og cola kan din krop som sådan ikke bruge til noget), gå ture i det fri og få det naturlige lys, læs bøger eller hvad du nu kan slappe af med. I gamle dage holdt man mørkning. Man holdt en stille stund, mens lyset svandt og dag blev til aften. Sluk skærmene og giv dig selv den gave at holde mørkning. Gem dine nytårsforsætter til februar, hvor vi kan mærke lyset komme tilbage. Brug januar på at fylde køleskabet med mad, der gør din krop godt. Hvis du er i tvivl om, hvad det lige kan være, så kan du jo overveje at få lidt kostvejledning. Nyd den sidste uge, før februar banker med nye muligheder.