Yoga eller løbesko? -en sund sjæl i et sundt legeme

Indrømmet: Jeg har altid været mest til løbeskoene. Der bestemmer man selv, man skal bare sætte det ene ben foran det andet, og så kan man jo løbe eller slæbe sig hjem, når man ikke gider mere.

Men yoga derimod er en virkelig hård udfordring. Jeg har de sidste par år dyrket lidt “terrasse-yoga”. Det er lykkedes ved hjælp af youtube og en rigtig fin bog, jeg købte. Den hedder “Yoga for løbere og luntere”. Den er god og passer fint til en lunter som mig.

For et par måneder siden besluttede jeg alligevel at få lidt professionel hjælp. Med en veninde som mellemled fandt jeg en fantastisk yogalærer.

Det blev starten på en ugentlig seance, som for mig består af følgende: Jeg træder ind i lokalet, ser mig omkring og tænker: Den her, den klarer jeg! En halv time efter står jeg så kampsvedende og kæmper for at holde balancen på ben, der ryster af syre. I mens skal jeg huske at TRÆKKE vejret. Alle andre er mere yndefulde end mig. Tror jeg nok. Jeg har ikke tid til at se efter det.

Alligevel er yogaen blevet en afhængighed på linje med den, der kan ligge i en rulle chokoladekiks.

Løbeskoene er stadig mine bedste venner, når den daglige motion klares. Men det yoga der, det kan altså anbefales!

Yoga eller løbesko – Bevæg dig hver dag.