Hvis du har brug for hjælp!

Her på siden finder du forskellige forløb og priser. Siden bliver jævnligt opdateret med nyt. Hvis du har andre ønsker, så tøv ikke med at kontakte mig.

5 UGERS ONLINE FORLØB:

Opstartsinfo/”snak” pr. mail + Beregning af dit energibehov ved vægttab eller kostomlægning, gode råd/vejledninger/anbefaling, samt støtte pr. mail undervejs til du er godt i gang.

Indeholder:

  • Afklaring af dine ønsker og mål for forløbet
  • styrker/ressourcer/udfordringer ift. vægttab og livsstilsændring
  • Aftaler og mål for forløbet, så det passer til netop dig.
  • Og i virkeligheden vigtigst, vil du også få gode råd og anbefalinger/vejledninger og, hvis du ønsker det, en beregning af dit ekstra energiforbrug, hvis du dyrker motion.

Ugentlig mail:

De efterfølgende fire uger modtager du ugentligt en mail, hvor jeg spørger ind til dit forløb. I dit svar kan du adressere udfordringer og problemer, som du har behov for hjælp til.  

PRIS: 500,-

ENKELT VEJLEDNING PR. MAIL

Beregning af dit energibehov ved vægttab eller kostomlægning, gode råd/vejledninger/anbefalinger tilpasset dit behov.

Pr. mail, uden opfølgning:

PRIS 300,-

FOR BØRNEFAMILIER:

Hvis du har brug for rådgivning/vægttabsforløb for din familie eller dit barn, så kontakt mig for en snak. Især for børn er der utallige måder at lave forløb på, og det er meget vigtigt, at I får det, I har brug for. Det er altafgørende, at børn har et sundt og afbalanceret forhold til mad. Der er mange psykologiske faktorer, som det er nødvendigt at tage højde for, før et barn indgår i et forløb. Det gælder først og fremmest om gode oplevelser. Derfor laver jeg ikke forudbestemte pakkeforløb til børn.

BETALINGSBETINGELSER:

For alle ydelser gælder, at betaling foregår via bankoverførsel ved bestilling af ydelsen. Faktura fremsendes sammen med opstartsinformationen.