Hvorfor kostvejledning?

Jamen, handler det ikke bare om at spise mindre og røre sig mere? Jo, og en hel masse andre ting, som er dine personlige udfordringer eller fælder, om man vil.

De fleste kan sætte viljestyrken ind, rette rygraden og lukke munden i et stykke tid. Problemerne opstår i længden, når de nye tiltag skal blive til faste vaner. Så oplever en stor del, at de snubler i deres eget projekt og lige så stille tager det tabte på igen.

Med personlig kostvejledning får du holdbare resultater. Ikke noget quick fix, som kun holder badesæsonen over.

Der kan være mange forskellige årsager til, at man føler sig motiveret til en ny livsstil.

Det kan være ønsket om at kunne se sin talje igen eller at kunne passe et par lækre jeans, at have lyst til at gå i bikini på stranden. Typisk vil der under det kosmetiske ønske gemme sig en anden og dybere motivation, som handler om selvværd og glæde ved sig selv.

En anden stærk faktor for motivation kan være ønsket om mere velvære, at slippe for smerter og at føle sig godt tilpas i en stærk og sund krop. Mange voksne finder også motivation i frygten for at udvikle livsstilssygdomme.

Kostvejledning handler om at få det bedre, uanset hvad din motivation er. En personlig kostvejledning tager altid udgangspunkt i din situation og ønsker, og den bliver tilpasset til dig og dit liv. På den måde bliver resultatet og din nye livsstil en del af dig, og ikke noget, du skal kæmpe med. Med personlig kostvejledning har du altid mulighed for at vende tilbage og få en samtale, hvis du får behov for det. Også efter endt forløb. Det kan en app på din telefon ikke tilbyde.

Du skal vælge personlig kostvejledning, hvis du er klar til eller gerne vil motiveres til en livsvarig ændring mod et bedre og stærkere liv til glæde for dig selv og dine nærmeste.